111 група. Товарознавство прод товарів

Тема: Молоко та молокопродукти.

 

 

Тема: Бакалійні товари.

 Підручник: Л.Д. Кришемінська. Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів. стор. 139-155

 

Тема: Кондитерські вироби.

Підручник: Л.Д. Кришемінська. Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів. стор. 161-171

Тема: Асортимент хліба та хлібобулочних виробів.

Тема: Методи оцінки якості продовольчих товарів. Сертіфікати відповідності.

Тема: Продовжуємо вивчати тему "Хліб і хлібобулочні вироби. Повторюємо, переглядаємо презентацію та розпочинаємо вичати нову тему "Асортимент кондитерських виробів".


Домашнє завдання. Стисло законспектувати підр. Л.Д. Кришемінська стор 161-164.