Тема: Молоко та молокопродукти.
Тема: Бакалійні товари.
Підручник: Л.Д. Кришемінська. Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів. стор. 139-155
Тема: Кондитерські вироби.
Підручник: Л.Д. Кришемінська. Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів. стор. 161-171
Тема: Асортимент хліба та хлібобулочних виробів.
Тема: Методи оцінки якості продовольчих товарів. Сертіфікати відповідності.
Тема: Продовжуємо вивчати тему "Хліб і хлібобулочні вироби. Повторюємо, переглядаємо презентацію та розпочинаємо вичати нову тему "Асортимент кондитерських виробів".
Домашнє завдання. Стисло законспектувати підр. Л.Д. Кришемінська стор 161-164.