111 група. Організація ТТП

Тема: Розміщення та викладка товарів.

 

Тематичне оцінювання

 

 Тема: Приймання товарів по кількості та якості.

Підручник. Л. Жарікова, Н.Ломакіна. стор 48-51. Відповісти на запитання. Вирішити завдання.

Тема: Продовжуємо вивчати тему "Приймання товарів" вивчаємо інструкцію (П-6).

Домашнє завдання. Конспект інструкції. Назвати основні елементи приймання товарів. Порядок документального оформлення результатів приймання товарів.

Тема: Продовжуємо вивчати тему "Приймання товарів".

Домашнє завдання. Підручник О.М. Олійник. стор 84 №1-2. Підр. Жарікова стор 51-58.

Тема: Зберігання товарів. 

Домашнє завдання. Підручник О.М. Олійник стор 84-100 (стисло конспект), виконати завдання стор 100 № 2,4,5. Підр. Жарікова стор 58-60 (конспект) виконати завдання стор 58-60.

Тема. Види немеханічного обладнання. Класифікація, призначення, вимоги. Ваговимірювальне обладнання. Повірка.

Законспектувати в підручнику. О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 187- 194. стор. 203-218

Контрольні запитання та завдання. стор 190, 194, 207, 217-218.

Тема: Специфіка та особливості приймання, зберігання молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, сирів, яєць курячих.

Повторити: О.М. Олійник §16 стор 68-75, §17 стор 84-86
Законспектувати: Л.Д. Кришемінська стор 209-211, 217-219 і вивчити О.М. Олійник стор 91-95.
Питання для самоперевірки (контрольні питання): О.М. Олійник стор 84, 100(2, 4, 5)

Тема: Особливості розміщення, викладання, підготовки до продажу та продаж молочних продуктів.

Повторити: О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 111, 125, 131-133, 144-151.
Законспектувати і вивчити:
О.М. Олійник стор 117, 119, 134, 154-155;
Л.Д. Кришемінська стор 211-215, 219.
Питання для самоперевірки:
О.М. Олійник стор 114(1, 2), стор 127, 136, 145, 151, стор 161-162 (4, 5)

Тема: Специфіка та особливості приймання, зберігання риби та рибопродуктів.

Повторити: О.М. Олійник §16 стор 68-75, §17 стор 84-86.
Законспектувати: Л.Д. Кришемінська стор 229-231. 
О.М. Олійник стор 76-77, стор 89-91.
 Питання для самоперевірки: О.М. Олійник стор 84 (1,2,3), стор 100 (2,4,5).


Тема: Особливості розміщення, викладання, підготовки до продажу та продаж риби та рибопродуктів. 

Повторити: О.М. Олійник стор 111, 115, 125- 129, 131- 133, стор 135- 141, 144- 151.
Законспектувати і вивчити:
О.М. Олійник стор 133-134, 153-154;
Л.Д. Кришемінська стор 231-233.
 Питання для самоперевірки:
О.М. Олійник стор 114 (1,2) стор 127, 136, 145(1,2,4) 151(3,4) 161(1).
Л.Д. Кришемінська стор 274(7).


Тема: Специфіка та особливості приймання, зберігання безалкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Повторити: О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. § 16 стор 68-75, §17 стор 84-86.
Законспектувати і вивчити: 
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця стор 269- 270.
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 81-85.
Питання для самоперевірки:
О.М. Олійник стор 84(1,2,3,5) стор 100(2,3,5).


Тема: Особливості розміщення, викладання, підготовки до продажу та продаж безалкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Повторити: О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів.  стор 111, 115, 125-129, стор 131-133, стор 144-151.
Законспектувати і вивчити:
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця. Додаток №2 стор 272-273
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 158-159.
Питання для самоперевірки:
1. Назвіть асортимент, особливості, правила приймання, зберігання безалкогольних і слабоалкогольних напоїв.
2. Особливості продажу безалкогольних і слабоалкогольних напоїв.


Тема: Специфіка та особливості приймання, зберігання алкогольних та тютюнових виробів.

Повторити: О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. § 16 стор 68-75, §17 стор 84-86.
Законспектувати і вивчити:
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця.  стор 269-270.
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 81-85.


Тема: Особливості розміщення, викладання, підготовки до продажу та продаж алкогольних та тютюнових виробів.

 Повторити: О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів.  стор 111, 115, 125-129, стор 131-133, стор 144-151.
Законспектувати і вивчити:
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця. Додаток №1 стор 270-272.
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 159-161.
 Питання для самоперевірки:
 1. Назвіть асортимент, особливості, правила приймання, зберігання алкогольних і тютюнових виробів.
2. Які специфічні особливості продажу алкогольних і тютюнових виробів.


Тема: Специфіка та особливості приймання, зберігання, розміщення,  викладання, підготовки до продажу та продаж плодоовочевих товарів.

Повторити:
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця. стор 234-258..
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів.  стор 111, 115, 125-129, стор 131-133, стор 144-151.

Законспектувати і вивчити:
Л.Д. Кришемінська "Інтегрований курс підготовки продавця.  стор 258- 263.
О.М. Олійник. Організація, обладнання, технологія продажу продовольчих товарів. стор 121-122, стор 127-130, стор 136, 158..
  Питання для самоперевірки:  
О.М. Олійник стор151 (1-5).